Boliger

Plejeafdelingerne på Strandmarkshave bestræber sig på at være en` enhed. Ikke mindst i forhold til pleje og omsorg for husets beboere og fælles aktiviteter.

Kort fortalt er plejeafdelingerne dog rent fysisk delt op i 3:

  • Plejecenter stuen
  • Plejecenter 1. sal 
  • Ældreboliger

Alle boliger indeholder udover stue og badeværelse et lille tekøkken.

Plejecenter stuen og 1. sal

Afdelingerne er delt op i 2 grupper (Syd og Nord), hvor der bor 12 beboere i hver gruppe. Hver gruppe har egen fælles opholdsstue, fælles spisestue med køkken samt en hyggelig niche.

 

Beboerne i stuen har alle deres egen lille have samt en stor fælles terrasse. Beboerne på 1. sal har deres egen lille altan – dog med undtagelse af 3 boliger. Herudover er der en stor fælles balkon.

 

Plejecenter 1. sal har også en midlertidig plejebolig. Det vil sige en bolig, der kan benyttes til en af kommunens borgere, der venter på en permanent plejebolig.

 

Ældreboligerne

Ældreboliger har samme plejestatus som husets andre plejeafdelinger. Ældreboligerne er delt op i stuen og 1. sal., hvor der bor 12 beboere på hver etage. Hver etage har en fælles opholdsstue, fælles spisestue med køkken samt en hyggelig niche. Beboerne i stuen har alle deres egen lille have samt en stor fælles terrasse. Beboerne på 1. sal har alle deres egen lille altan samt en stor fælles balkon.

 

Personale og pleje

Hver afdeling har en afdelingssygeplejerske tilknyttet, og alle beboere har deres egen kontaktperson. Under hensyntagen til Strandmarkshaves værdigrundlag, ydes der en individuel pleje, som planlægges i samråd med den enkelte beboer.

 

Da Strandmarkshave er et uddannelsessted for sygeplejestuderende og social- og sundhedspersonale, vil du som beboer også få mulighed for at lære dem at kende.

 

 

Kontaktoplysninger til plejeafdelingerne

Afdelingssygeplejerske: Anne-Mette Ahlbom Jørgensen

Telefon til plejecenter stuen, afdeling Syd. Bolig 1-12:  2936 7349

Telefon til plejecenter stuen, afdeling Nord. Bolig 14-25:  5158 7621

 

Afdelingssygeplejerske: Jette Mathiesen

Telefon til plejecenter 1. sal, afdeling Syd: Bolig 26-37:  2936 7358

Telefon til plejecenter 1. sal, afdeling Nord: Bolig 38-50:  2936 7351

 

Afdelingssygeplejerske: Kirsten Nielsen Fashoo

Telefon til Ældreboliger stuen: Bolig 101-112:  2936 7352

Telefon til Ældreboliger 1 sal: Bolig 114-125:  2936 7353